A gourmet wine with a strong character that elegantly expresses the power of terroir. Round and dense, balanced with delicate and silky tannins and pleasant acidity.
SERVE AT TEMPERATURE:
16-18°C
FOOD & WINE PAIRING:
Red meat, such as grilled steak, roast/beef goulash, roulade, duck or goose, as well as game. It will go great with roasted or stewed poultry, mushroom dishes, or mature cheeses.
VINEYARD
AREA:
10 hectares
TERROIR:
Clay-limestone
AVERAGE AGE OF VINES:
25 years
HARVEST:
Manual
Château Pontet Bayard to posiadłość rozciągająca się na 10 hektarach w apelacji Puisseguin Saint Emilion. Julien Richard nabył winnicę w 2013 roku.
Winnica położona na południowy-wschód i wschód, winnica na stokach.
Szanując różnorodność gleby i środowiska, Julien stosuje precyzyjne i skrupulatne praktyki upraw, które mają na celu maksymalne ograniczenie zabiegów chemicznych, pozwalając w pełni wyrazić terroir, aby zbierać zdrowe i naturalne winogrona zdolne do produkcji wina wysokiej jakości.
We would like to inform you that in order to provide the services available in our store, optimize its content and adapt the store to
For your individual needs, we use information stored in cookies on end devices
users. Cookies can be controlled using the settings of your web browser. Continued use
our online store, without changing the browser settings, means that the user accepts the use
cookies. More information is included in the store's privacy policy.ZgodaPrivacy Policy